Σεμινάριο: Η εκπαίδευση στην ελεύθερη κατάδυση

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου

7:30 μ.μ.

Dive Store Spiros Kartelias |  Λαμίας 7 & Μεγάλου Αλεξάνδρου, Άλιμος – Αργυρούπολη. Τηλέφωνο: 210 9926891

Μέσω της ελεύθερης κατάδυσης μπορείτε να μάθετε ότι το σώμα και το μυαλό έχουν πολύ περισσότερες ικανότητες από ό, τι γνωρίζουμε.. Μπορεί να μην υπάρχει μαγική αναπνοή, ή τέλεια τεχνική ή πτερύγια και στολές που θα σας δώσουν εγγυημένο αποτέλεσμα γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός. Και σεβόμενοι τη διαφορετικότητα σας θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τι λειτουργεί καλύτερα για σας και να το αναπτύξουμε παρέα.
Καλωσορίζουμε λοιπόν στην ομάδα μας ένα νέο μέλος για να κάνει ακριβώς αυτό. Τον Γιάννη Δετοράκη, τον πρώτο εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης PADI στην Ελλάδα, από το 2004 και έναν από τους πρώτους προπονητές εκπαιδευτών ελεύθερης κατάδυσης παγκοσμίως από το 2015. Έχει πιστοποιήσει περισσότερους από 1.000 ελεύθερους δύτες τα τελευταία 18 χρόνια. Και είναι ο σχεδιαστής των τριών προγραμμάτων ελεύθερης κατάδυσης PADI από το 2004, τα οποία εξελίχθηκαν σε επίσημα προγράμματα του οργανισμού, όπως τα είχε ονομάσει.

Σας καλούμε να τον γνωρίσετε απο κοντά λαμβάνοντας μέρος στο επόμενο μας σεμινάριο με θέμα: H Εκπαίδευση στην Ελευθέρη Κατάδυση.
Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 19:30μμ
Είσοδος ελεύθερη